AANVRAGEN

Het Kellerfonds geeft financiële ondersteuning aan jeugddammers. Dit kan bijvoorbeeld worden aangevraagd voor deelname aan Europese of Wereldkampioenschappen, voor individuele training of voor groepstraining zoals damscholen.

Wil je in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van het Kellerfonds? Dan is de eerste voorwaarde dat je een talentvolle en ambitieuze jeugddammer bent. Ten tweede kun je maximaal één keer per kalenderjaar in aanmerking komen voor ondersteuning. Of je aanvraag wordt gehonoreerd en met welk bedrag, is afhankelijk van de hoeveelheid geld dat het Kellerfonds in het jaar van aanvragen te besteden heeft. Je kunt een aanvraag indienen als je niet ouder bent dan 19 jaar.

Jeugddammers die van andere partijen, waaronder de KNDB, alle kosten van deelname aan een EJK of WJK vergoed krijgen, komen niet voor een bijdrage in aanmerking. Ook draagt het Kellerfonds niet bij in de kosten van begeleiders.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden en wil je een bijdrage vragen aan het Kellerfonds? Stuur een e-mail naar mrdejong81@gmail.com of vul onderstaand formulier in.

  Voor- en achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Adres

  Leeftijd*

  Lid van damclub(s)

  Activiteit waarvoor bijdrage wordt gevraagd*

  Periode waarin de activiteit plaatsvindt*

  Totale kosten van de activiteit*

  Overige inkomsten voor de activiteit*

  IBAN-banknummer voor (eventuele) storting bijdrage*

  Motivatie

  * = verplicht in te vullen